Feb 27, 2015, 4:49 PM  

Майка с дете 

  Poetry » Other
396 0 0

Майка с дете

Майка носи дете,

звучи някак трививално,

тя го прегръща с ръце,

вече става банално.

 

Детето щастливо,

усмихва се към нея,

любовта си грижливо,

тя обсипва като фея.

 

Топли и нежно вплетени,
сливат се необятно,
на любов красива обречени,
чувстват се невероятно!

 

Първи стъпки в живота,

минават дружно двама,

по пътя търсейки кивота,

ще преборят всяка драма.

 

И тъй нещо познато,

душата им обгръща,

любовното семе посято,

в приказка се превръща!

на Роси и Теодора

© Зеленко Зеленков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??