May 24, 2010, 8:33 AM

Майско букетче за вас - микс 

  Poetry » Love
614 0 11

Майско букетче за вас! - /микс/

Бог ти даде "само да се влюбиш"
в мене - "луд за вярване измамник"...
Щом реши приятел да изгубиш,
в сън салкъмен дойдох като празник...

"Навярно сто години си проспала".
"В съня ти влязох тайствено и лудо".
Любувам се... До болка... До премала...
и обещавам - няма да те будя...

"За нас е този огнен танц до сутринта"
"и сякаш е за двама ни последно..."
"събрани в шепа Цветето и Любовта"...
Не се буди! Аз искам да те гледам...

"Откога от жена не треперят ръцете ми"...
"Ти си виола..." "Нощта да разкършиш !"
"Лунни павета" чаткат в сърцето ми...
Намерих те... Целувам... Не търся...

"Разблейват се къщите". "Сънено стадо".
"Лунен черпак звезди е разсипал".
Толкова красива, нежна и млада...
Гледам и пиша... Не съм те и пипвал...

Нощта "си тръгва бавно, като спомен".
Брези "рисуват с мигли пеперудени".
Две боси стъпки през света огромен...
Очите ми... Очите ми са луди...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??