Dec 19, 2007, 12:02 PM

Малка нощна музика 

  Poetry » Love
706 0 15
Малка нощна музика сме ний сега,
от арфа тънкострунна с дует на две сърца.
Пред нас, обляни в лунна светлина,
два лебеда танцуват страстно в белота.
Езерото, блестящо и потайно,
в бавен ритъм поклаща се омайно.
Разтапяме се от нежност във нощта.
Ти си отблясъкът на сияйната луна.
Аз съм езерото пълно със вълшебства.
Някой със сребърни милувки ми нашепва:
Искам във дълбините да се потопя.
Рояк безброй сърца-светулки долетя
да види на езерото и луната любовта.
Два лебеда танцуват още в белота.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??