Jan 29, 2013, 7:48 AM

Малка радост 

  Poetry
399 0 0

За онези дребни радости, които осмислят живота ни... 


Довлачи се до тази спирка

да чака рейс. Запали фас.

Видя го зад една отбивка

и стъпка фаса, син от бяс.

 

Отново чака автобуса.

А той не идва. Вече час...

Запали си, но рейс дочу се,

и весел хвърли своя фас!

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??