29.01.2013 г., 7:48 ч.

Малка радост 

  Поезия
396 0 0

За онези дребни радости, които осмислят живота ни... 


Довлачи се до тази спирка

да чака рейс. Запали фас.

Видя го зад една отбивка

и стъпка фаса, син от бяс.

 

Отново чака автобуса.

А той не идва. Вече час...

Запали си, но рейс дочу се,

и весел хвърли своя фас!

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??