Feb 4, 2008, 7:14 PM

Малко топлина не стигна 

  Poetry » Love
835 0 3

От любовта спасение няма -

за раздялата трябват двама,

мъката на две души

и мънично тъга в мойте очи.

Опитах се да те забравя, да те махна от живота си,

да те накарам друга любов да срешнеш ти.

Момче, ИДИ СИ!

БЪДИ ЩАСТЛИВ ПО ПЪТЯ СВОЙ,

защото малко топлина не стигна,

за да бъдеш вечно мой...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??