В малък свят живеем.
Ето го, от мен до теб.
И винаги ще копнеем
да няма в него студ и лед.
Малък, малък свят,
изпълнен с чувства.
Трябва да е весел, без тъга.
Това ще се почувства,
ако амулет ни бъде Любовта.
Малък, малък свят,
но толкова сърдечен.
Украсен във цвят
от огнен пламък вечен.
© Васил Георгиев All rights reserved.