Nov 26, 2010, 8:51 PM

Мама 

  Poetry » Love
633 0 0

Майчице ти свята!
Създателка на детските мечти.
Написала с кръвта си
романите живот.
Творец на вяра и устрем

си била за нас.

Учител на неволя

и пазител от беди.

На теб, любима наша майко,

дължим и радост, и тъга.

В очите ти изписано е

колко ни обичаш.

Косите ти са посивели 

от детските бели.

Благодаря ти, Майко,

че има те и си до нас. 

© Яна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??