Apr 10, 2009, 12:17 AM

Мамо 

  Poetry
968 0 2

Благодаря ти, мила мамо,

за живота, който си ми дала.

Благодаря ти, мамо,

че по цели нощи над съня ми ти си бдяла.

 

Лишавала си се от много неща,

за да има за мене.

Всичко с мене си деляла

през цялото това време.

 

Колко тревоги съм ти причинила,

само ти си знаеш.

Прости ми, ако съм те наранила,

вече няма да съм ти във тежест.

 

Aз пораснах мамо

разбери го,не съм дете,

макар и да не съм до твойто рамо,

винаги ще те нося в моето сърце.

21.10.08.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Можеш да развълнуваш майка си само с такова стихотворение или екскурзия до хавай xD
  • Мама...найстина само те си знаят колко сме ги разочаровали и наранили.И въпреки това продължават да ни обичат
Random works
: ??:??