Mar 1, 2021, 12:31 PM  

Мартеничка от Любов 

  Poetry » Love
574 1 6

Като кончЕта две
във едно сме съчетани,
в общо Влюбено сърце,
което със Любов се храни.

Мартеничка сме красива -
Аз, момче, а ти, момиче,
и така да ни отива,
че всеки другия Обича.

Пролетта е наш сезон
и цъфтим, цъфтим, цъфтим -
Сладки сме, като бонбон,
и със птичките летим.

Мартеничка сме една
оплетена с Любовна плетка,
оплетена от Любовта,
най-вълшебната кокетка.

Преплели пръсти и сърца
вървим по път красив напред,
а пътят ни е от дъга
родена в песен на поет!...

01.03.2021.

 

Георги Каменов

 

Посветено...

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??