Jun 23, 2019, 5:15 PM

Маска 

  Poetry » Phylosophy
772 1 1

Лицата ни покрити са от маските,
направени от спомени по тежко минало.
Бели ивици, оставени от раните,
с които ни беляза времето отминало.

 

Отпечатъци от болка и тъга
полепнали са здраво по телата ни.
Обречени на страх и суета,
затворени ще са завинаги сърцата ни.

                                                             С.Г.

 

© Силвия Геоегиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??