Mar 5, 2011, 5:53 PM

Мечта 

  Poetry » Love
704 0 1
За теб мечтая си сега!
Да ти се любувам на лунна светлина.
Да обсипя с ласки твоята снага.
Да видя в очите ти искра.
Да съм с теб във вечността.
Да те даря с любовта.
Да заспивам до най-прекрасната жена
и да се будя до теб на сутринта.
Но не искам подаяние!
Нито нещо без основание!
А само възможност за своето желание.
Да изпълня сърцето ти с щастие!

 

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??