Feb 6, 2024, 11:24 AM

Мечта 

  Poetry » Other
240 0 0

Животът, за съжаление, не е лесен,

трябва да се борим, за да го запазим!

Оцеляването е мъчно, но е пък песен,

трябва да имаме вяра, че ще се справим!

 

Аз искам хората волно да полетят,

да съм жив и щастието да настане,

искам да направя по-добър светът,

искам животът по-хубав да стане!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??