May 24, 2015, 5:17 PM

Мечтание съм аз 

  Poetry » Love
599 1 2

Ти не беше там,

когато признах,

че небето се побира

в супена лъжица

в сравнение с очите ти

и дъждовете им

не биха ме удавили,

и не бих била различна никога,

докосвайки душата ти по раните.

Защото има хора, които

биха направили всичко

за любовта.

Аз съм един от тях.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Супер е
  • С Андромаха! Дори имам честта да познавам няколко такива.
    Радвам се все пак, че не бързат да се размножават.
    ...
Random works
: ??:??