Sep 24, 2017, 9:38 AM

Мелодия 

  Poetry
586 2 4


Отдавна не си ми рисувал

мелодия,

която

очите ми към теб повежда,

мисълта ми

в твоята влива

и по която пръстите ми

до твоите стигат.

 

Откога не си ми рисувал

мелодия…

Моля те за рисунка,

искам

да я чуя.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??