Sep 17, 2013, 11:52 AM

Метаморфоза 

  Poetry » Humour
492 0 3

Под звуците на гайда
играех казачок.
Баян ли чуя – Хайде! –
щом кажат и... троп-троп –
хоро със стъпки бързи
на сцената тогаз,
с коланите навързани
играехме в захлас.

Днес другиму пристанах:
свирука кънтри Сам
отатък океана –
дочувам го едвам
и чинно се поклащам
под ритъма му строг...
Но Чичо Сам не плаща,
а мислим го за Бог!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??