Dec 3, 2009, 11:23 PM

Метро 

  Poetry » Other
442 0 0

МЕТРО

 

„Сердика”,

гласът без тяло казва.

Вратите се отварят

отляво.

И знам, че няма вече

да ви видя -

най-вероятно.

Дали е много глупаво,

ако във този миг

помисля,

че все пак

ви обичам?

 

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??