Миг
Ледът се разтопи в безсилни устни.
И мракът непробуден се разтвори...
Желание за буря в миг разпръсна
топлата бездънност на очите твои.
Дъхът ми спря. Бях в друго измерение.
Като замръзнала във пясък детелина.
И водопад от галактическо безвремие
направи щрих върху една картина...
© Теди Савчева All rights reserved.