6.06.2007 г., 19:47 ч.

Миг 

  Поезия
645 0 4

Миг

Ледът се разтопи в безсилни устни.

И мракът непробуден се разтвори...

Желание за буря в миг разпръсна

топлата бездънност на очите твои.


Дъхът ми спря. Бях в друго измерение.

Като замръзнала във пясък детелина.

И водопад от галактическо безвремие

направи щрих върху една картина...

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??