Sep 24, 2007, 1:16 PM

Миг 

  Poetry
639 0 4
Искам само миг,
само миг
от вечността,
в безметежният потоп
от човешка суета,
да спра във времето
и да погледна в моите очи
и да видя в тях
надежда,
без тъга,
да измия всичко в мене,
що горчи
и да тръгна пак
забързан към смъртта,
защто знам, че ще сме двама
от другата страна.
 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??