24.09.2007 г., 13:16 ч.

Миг 

  Поезия
640 0 4
Искам само миг,
само миг
от вечността,
в безметежният потоп
от човешка суета,
да спра във времето
и да погледна в моите очи
и да видя в тях
надежда,
без тъга,
да измия всичко в мене,
що горчи
и да тръгна пак
забързан към смъртта,
защто знам, че ще сме двама
от другата страна.
 

© Тръмс Гърков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??