Мълчание и тишина!
Мълчи сега!
Не казвай нищо,
не разваляй мига!
Той е пълен с красота.
И тази красива тишина!
Ти мълчи,
сълза от щастие не проливай дори!
Чуй ме сега,
живей за мига!
Той идва и си отива!
Никога не се връща,
но не загива!
В съзнанието щом остава,
той никога не се забравя.
Мигът! Вечен е,
но много кратък е!
Само един миг.
Дори моят силен вик
не може да го върне,
не може даже
в щастие да го превърне.
Ти мълчи сега!
Не нарушавай тази тишина!
Моля те,
не разваляй мига!
© Марчела All rights reserved.