Oct 2, 2008, 1:44 PM

Миг 

  Poetry » Love
671 0 0

Потъва погледът

в бездъние на поглед

и се изгубва всичко,

чезне фонът,

остава

нажеженото до болка

предчувствие

за невъзможен спомен!

© Лина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??