Jan 22, 2010, 10:16 PM

Миг на прозрение 

  Poetry » Other
611 0 1

Миг на прозрение

Животът е кратък, нали?
Понякога радва, а друг път боли.
Рано или късно на човек му идва краят,
въпросът е къде ще бъде - в ада или рая.

Затова ти давам аз сега съвет,
за да не те захвърлят като предмет.
Мисли добре къде отиваш.
Чувстваш ли, че трябва там да се намираш?

Не бързай с отговора, не лъжи!
Помисли отново и тогава ми кажи.
Когато го намериш - давай, не мълчи,
изпей го с цяло гърло, нека да звучи!

Тогава ще усетиш миг на прозрение,
че този път е взето вярното решение
и сърцето ще забие в правилния такт,
а щастието ще е безспорен факт.

© Скуби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??