May 22, 2008, 4:28 PM

Мила мамо! 

  Poetry
756 0 1

Мила моя мамо,
ти си ми в съня,
спя на твойто рамо
чак до сутринта.

А когато аз съм болна,
дни и нощи бдиш над мен
и във радост, и в утеха,
ти си все до мен.

Мамо, мила и добра,
я засмей се, хей така,
аз съм твойта дъщеря
и с обичта си ще те даря.

© Нели Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??