Dec 26, 2012, 8:07 PM

Мило момиче 

  Poetry » Love
994 0 1

Ох, усмивката ù... така божествена,
кара ме да изпитам страхопочитание,
а погледът ù как да не се влюбиш,
а след това да се погубиш!

 

Мило момиче, ти си целият ми свят,
когато видя лицето ти, нищо друго няма значение,
ох, усмивката ти.... тя е просто божествена,
а устните ти, те са толкова ароматни и примамливи,
ти си просто невероятна и невинна.

 

Когато видя лицето ти, то е символ на надежда,
когато видя лицето ти, искам да обичам,
когато видя тялото ти, сякаш виждам аз богиня,
ти си просто изумителна.

 

А когато се усмихваш,
сякаш всичко спира,
сякаш животът по-лесен е,
сякаш пак чувствам.

 

А допирът на нежната ти кадифена кожа,
неуписуем, несравним, тъй съкрушим,
моля се на Бог да не свършва,

а как боли без него, дори не подозираш.

 

Ти си като наркотик,
опияняваш, оставяш да забравя всичко
и тъй порочно ме поробваш,
и искам ли, искам теб, и теб, и само теб.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??