Sep 12, 2014, 1:40 AM

Минало 

  Poetry » Love
339 1 0

МИНАЛО
               
На К.

Обичах те, но вече не.
Липсваше, но вече не.
Вече нищо не е същото -
аз не съм нея,
ти не си него.
Тези двама герои си тръгнаха.
Играят други роли,
в друга постановка,
на друга сцена,
в друг театър.
А нашият  спектакъл
свърши по средата... 

 

© Ирина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??