Apr 4, 2006, 2:05 PM

Минаваш край себе си 

  Poetry
1139 0 1



заспала стена,
бяла,
минавам край себе си.
меко усещам я,
силата.
бавно превръщам се в ручей,
разбирам,
винаги ручей съм бил.
обръщам водите си,
празно пред мен,
светът е замрял и ме чака.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??