4.04.2006 г., 14:05 ч.

Минаваш край себе си 

  Поезия
1138 0 1



заспала стена,
бяла,
минавам край себе си.
меко усещам я,
силата.
бавно превръщам се в ручей,
разбирам,
винаги ручей съм бил.
обръщам водите си,
празно пред мен,
светът е замрял и ме чака.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??