Oct 1, 2007, 9:25 AM

Миниатюра 

  Poetry
708 0 14


Ах,стрелецо,
с колко
удари любовни
ти ме прониза.
Присъдата е тежка -
мъртъв и погребан
в задния двор на сърцето ми...

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??