1 oct 2007, 9:25

Миниатюра 

  Poesía
746 0 14


Ах,стрелецо,
с колко
удари любовни
ти ме прониза.
Присъдата е тежка -
мъртъв и погребан
в задния двор на сърцето ми...

© Нежното Ласо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??