Nov 14, 2008, 5:22 AM

Миниатюра 2 

  Poetry
393 0 8
Всички пътища вече пребродих,
всички тъмни пролуки обърнах.
И ще нося венеца си трънен.
Тръгвам пак.
Пожелай ми сполука!
Всички думи изтрих безвъзвратно.
Всички нощи без тебе прокудих.
Всички сънища върнах обратно.
Взех си само парченце от тебе.
Да те имам.
Тръгвам.
Пожелай ми сполука.
И дано да те срещна по пътя си...
За да мога да те целуна.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??