Dec 13, 2015, 3:29 PM  

Министерският стол на Москов 

  Poetry » Humour
288 0 0

"Да не бъда опозиция -

туй е моята позиция.

Идеали, вярност - туй е кьорфишек,

ще си живея и аз като човек!

Че топличко ми е на тоя стол

и ползата за мен е бол."

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1536221

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??