Jul 2, 2011, 12:51 AM

Минус 

  Poetry » Other
601 0 1

Минус

 

 

 

Заобиколени сме от негативизъм

Хора отрицателно настроени
без дори и капка оптимизъм
някои просто така са си устроени

 

 

Те не знаят какво е уважение

Повечето са  скептици
погледът им пълен с напрежение

Изявяват се и като яростни критици

 

 

Казват че критиката е нещо нормално
но в някои случаи е просто омраза
Абсурдна теза критикът ни показва
и щом стане трудно бързо се отказва

 

 

Мисли негативни

Изразени с думи агресивни

Я най-добре си стоите мирни

И за себе си пазете знанията „обширни”

 

 

02. 07. 2011г.


Важно е да можем да приемаме критика, но само когато има основание за нея.

 

В. Николов

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А може би ти си устроен така,че да виждаш само минуси!?
    Пренастрой се!
    Иначе съм съгласна за критиката,споделям мнението ти!
    Поздрав!
Random works
: ??:??