Aug 29, 2015, 7:17 PM

Мир 

  Poetry » Phylosophy
871 0 1

М      И      Р

(превод от руски: „свят“)

 

 

Хей, стани, войнико млад!

Погледни небето! Виж звездите!

Гледай – повече са от душите

тук при нас на този свят,

но далеч по-малко от сълзите,

във които е облят!

© Йоан Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако хората по-често гледаха към небето и звездите, може би нямаше да има толкова жестокости.
Random works
: ??:??