Apr 4, 2015, 5:04 PM

Мирише дъжд 

  Poetry » Love
436 0 0


"Мирише дъжд"
 
 
Мирише дъжд,
откакто те видях веднъж.
Кисне се въздухът в аромат
и вятър не пъди го този опиат.
Очите пуснаха котва,
красотата ти ги залюля и замота.
 
Мирише дъжд,
влюбен под него стои мъж.
Лицето му блесне в усмивка,
танцува още лудо без почивка.
Тишината иска да се разреве,
чува дъхът му от любов как секне.
 
Мирише дъжд,
обичам те отблизо и надлъж.
Обичта ми не е шарка в пясък,
обичта ми не еднократен крясък.
Тя е снежно перо,
което без течение за теб лети само.
 
 
2015г.
 
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??