Mar 11, 2011, 8:05 PM

Миш-маш 

  Poetry
544 0 0

 

Миш-маш    (от: "Просто, лесно, вкусно")

 

Кило пиперки ще нарежеш,

ще ги запържиш в мазнина,

пет-шест домата ще обелиш,

ще ги настържеш да поврат

и бучка сирене добавяш,

но бъркай, да не загори,

яйцата бързичко си слагай,

сол, лют пипер за апетит,

разбъркваш пак и ето на -

готово - сваляш от котлона.

Замириса ли ти на миш-маш?

© Мирослава Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??