Миш-маш (от: "Просто, лесно, вкусно")
Кило пиперки ще нарежеш,
ще ги запържиш в мазнина,
пет-шест домата ще обелиш,
ще ги настържеш да поврат
и бучка сирене добавяш,
но бъркай, да не загори,
яйцата бързичко си слагай,
сол, лют пипер за апетит,
разбъркваш пак и ето на -
готово - сваляш от котлона.
Замириса ли ти на миш-маш?
© Мирослава Петрова Всички права запазени