Mar 20, 2024, 2:00 PM

Мислителят 

  Poetry
108 3 9

   

 

          на Ивайло Петров-дърворезбар 

 

Ти попадал ли си тайно в безизходица от срам?

Значи, тръгваш случайно,не където трябва,сам.

 

И потъваш в обкръжение на изкусителни жени!

Мъжкото ти задължение не иска да се промени.

 

Всеки опит крие клопка.Един жест--значи зов!

И разпъван от прегръдки,ти за обич си готов...

 

Кой ли търси сега обич?Днес за друго си роден. 

Оглеждаш се за себеподобен:като изваян от Роден.

 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??