May 23, 2014, 1:11 PM

Митингите на ГЕРБ 

  Poetry » Humour
371 0 0

Протести има таз година

в Бойкоборисовата градина.

На митингите се провиква

генералът тиква.

В ръката дюнер държи,

в устата му-лъжи.

Постна пица за народа заблуден,

а за лидера им-картон червен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??