Aug 27, 2013, 10:36 PM  

Мизерия в Бг 

  Poetry » Civilian
356 0 0

Тук, във бедната страна,

плаче от мизерия жена.

Като увяхнал мак

просещ човек умира пак.

 

Дъжд пороен вън вали сега

сякаш безспир, няма надежда за дъга.

Три милиона българи напуснаха страната,

такава, уви, ни е съдбата...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??