Feb 11, 2008, 11:05 PM

Много женени 

  Poetry
1138 0 10

 

 

И двамата сме толкова "Много женени",

че чак ми се иска да  изкрещя.

Защо не те срещнах преди време.

А чак сега,

чак сега.

Романтична вечеря - на свещи,

целувки с дъх на вино,

изгарящо нежни копнежи,

 луксозен хотел

и черно  бельо.

Любовта не  е тук - между чаршафите.

Някакъв силен нагон ни зове,

искам да  те грабна на някъде -

не знам  накъде.

Ах, как - не знам накъде.    

Реалността  на часовника - силно звъни.

И пронизва душите.

На съвест говори.

Да си вървим у дома.

Там  ни чакат, нали?

И вървим - но боли.

Тези малки игри

продължават - уви...

Толкова  

 "Много

сме женени"

 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??