Sep 28, 2011, 11:12 PM

Моето момиче 

  Poetry » Love
1198 0 0

По-красива си от розов цвят,

по-нежна от кокиче.

Ти си целият ми свят,

мое любимо момиче!

 

Все за тебе си мечтая,

само тебе ще обичам.

Безумно, диво те желая,

сърцето си на теб обричам.

 

Обичам твоите очи,

сини и любящи.

Обичам твоите коси,

дълги и блестящи.

 

Обичам твоя меден глас,

обичам твоята усмивка.

Обичам всичко в тебе аз,

моя сладка бъбривка.

 

По-красива си от розов цвят,

по-нежна от кокиче.

Ти си целият ми свят,

мое любимо момиче!

© Акинфа Галактионов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??