Mar 23, 2011, 8:03 PM

Моето щастие си ти! 

  Poetry » Love
3227 0 0

                  Моето щастие си ти!

Не разбираш ли, че моето щастие си ти,

че в теб намирам смисъла за утрешния ден,

не вярваш ми, нали? - А как да го докажа?

Опитах с всички начини да ти покажа,

и с думи, и с действия дори,

но защо усещам, че съм неразбрана,

повярвай ми "Моето щастие си ти !"

 Не ме отблъсквай, аз те моля,

 имам нужда от твойте приятелски очи,

 живеем в свят студен и мрачен

 и радостта единствена за мен си ти!

С надежда ставам всяка сутрин,

че ще мога да те чуя и видя аз,

и когато туй не стане, вярвай ми,

дълго плача нощем пак,

защото "Моето щастие си ти - МИО"

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??