Nov 26, 2009, 9:35 AM

Мой бъди 

  Poetry » Love
608 0 1

Аз живея в самота  

сам-самичка на света,

ела, върни се ти при мен,

да бъда пак в твоя плен.

 

Аз едно-едничко нещичко желая,

ти да бъдеш мой до края,

устните ти аз да пия

като гроздова ракия.

 

Ела при мен в нощта

да съживиме любовта,

да гори в нас страстта,

да бъде вечна красота.

 

Обичам те‚ обичай ме и ти,

вечно мой бъди,

забрави за всичко от преди,

ела и ме отведи.                                                                                                                                                                                         

© Красимира Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??