Sep 3, 2016, 5:25 PM

Мой завоевателю, любов моя... 

  Poetry » Love
894 1 2

 

Мисля си за теб, любов моя,

чувствам, че си до мен и морето,

заедно със вятъря и слънцето,

гледайки залеза, който ни среща...

 

И в непосредствена близост до шепота на брега,

гледайки оранжевите и червени цветове на небето,

гледайки как се приближава звездата, която ще ни пази...

със своято топлина и светлина и в очите ни ще заблести...

 

Мисля си за теб, мой завоевателю

и чувствам, как и ти си мислиш за мен...-

как се гледат усмихнати очите и душите ни,

защото се мислим, чувстваме, споделяме...

 

И в непосредствена близост до сърцето ти,

събуждам се върху гръддта ти като зората,

като здрача, нощта, деня, морето и душата ни...,

мисля си и чувствам, как само с един поглед 

отвътре, завоюваш и ме освобождаваш...

 

 

© София Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??