Sep 22, 2009, 12:48 PM

Може би… 

  Poetry » Love
568 0 0

 

1. Някой ми беше казал,

че сърцето ми си окрал.

Не можело така да живея

и че вече почвам да зеленея.

 

Припев:          Може би е по–добре да се разделим,

                    може би отново детински се държим,

                    може би е време да забравим,

                    може би е време да продължим.

 

2. Трябва да те пусна сега,

но отвътре ме изгаря мъка.

Как да кажа сбогом на любовта,

как мога това,да приема смелостта.

 

                      Може би е по–добре да се разделим,

                      може би отново детински се държим,

                      може би е време да забравим,

                      може би е време да продължим.

 

3. Приятелската доброта да запазим.

Любовните  мигове да запомним.

Пожелавам  щастие и късмет,

да е сладък животът ти като мед.

 

Припев:….

 

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??