May 28, 2008, 10:38 AM

Можеш ли да си щастлив 

  Poetry » Love
649 0 2
Можеш ли богатство да предложиш
и какво ще бъде всъщност то?
Дали ще е горещо като пясък
или прекрасно като утринна роса?
Можеш ли да скочиш тъй високо,
че да целунеш слънцето с уста?
Можеш ли Земята да претърсиш
и да намериш другата Земя?
Можеш ли съдбата да обърнеш
 и да намериш чиста любовта?

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??