Mar 11, 2015, 10:52 AM

Молба 

  Poetry » Love
418 0 2

Душата ми е като броня.

Недостъпна е за лоши хора.

Душата ми е като една червена роза.

Цветето на Любовта.

Това цвете е за теб, приятелко любима,

когато те открия.

 

Здравей, Съдба.

Била си и добра, и лоша

към моето сърце.

Бъди добра сега.

Помогни на моето сърце

да намери Музата на Любовта.

Моля те.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви.
  • Хубаво е, че си имаш броня, която да те предпазва! Пожелавам ти, да намериш тази така желана муза на любовта и да бъдеш много щастлив!
Random works
: ??:??