Mar 3, 2012, 10:57 AM

Молитва 

  Poetry » Other
502 0 2

Мили Боже, моля ти се от Душа:

освободи ме от всичко, що в мен е фалшиво и лъжа!

Свободата търся, търся реалността,

а заблуди идват, сякаш за изпит,

каква е силата на Духа!

 

 

Моля те установи в мен Радостта от Чистотата и Реалността!

Помогни ми само за това и щастлива съм така! 

 

 

 

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинна е защото е от Духа в мен, той винаги казва истината и от какво се нуждае-свободата си !
  • Истинна молитва!
    Поздрави!
Random works
: ??:??